Посочените цени в магазина са на дребно. В случай, че сте клиент на едро, моля  свържете се с нас по телефона или се регистрирайте като задължително посочите фирмата, която представлявате и телефон за контакт и след получаване на авторизация от нас ще може да виждате цените на едро и допълнителните отстъпки, които можете да получите /за количество, обща сума на поръчката и т.н./. 


 

ЧАША СЛОН

ЧАША СЛОН

Материал: Сапунен камък
Изработка: ръчно
Височина: 10см

няма наличност
  • Код: 020118
  • Произход: КЕНИЯ
  • Тегло: 0.500 кг

Няма наличност


Цена: 20.00лв.
Описание

Сапуненият камък / СТЕАТИТ/ е варовикова скала сходна по структура с мрамора . Най-богатите му находища са в Кения, Танзания - около езерото Виктория и в Зимбабве.

Красивата чаша, издялана от един къс скала от сръчен кениец , който е предпочел да запази естествения цвят на стеатита, спокойно поднесете с пожелание за късмет и успех в живота. Не забравяйте, че за африканците е важно самото животно,а не посоката на хобота му! Но и за тях важи правилото - задницата да е към вратата, за да не се изнася нищо от дома.

Освен по предназначение, чашата  може да се използва за декорация, а би стояла добре и върху бюро като екзотичен моливник.


Валути


Количка

Количката е празна.