Категории

Интериорни решения - дискотека Чардака гр. Тетевен

 

Дискотека "Чардака" гр. Тетевен

 

 

Дискотека Чардака гр. Тетевен

 


 

Имате възможност да видите техните светлинни решения. С помощта на светодиодните ленти и модули , пречупени през призмата на въображението им те използват светлината на едни места, като акцент, за да подчертаят изящни стенописи , на други - вграждат елементите във фенери, придавайки уют в механата, а на трети за директно ефектно осветление.

Стремейки се да бъдем максимално полезни и да Ви улесним описахме какви продукти са използвани в този ефектно създаден интериор. Вашата задача е да дадете свобода на въображението си и ще Ви бъдем благодарни ако споделите постигнатото ... Успех !!!

Понякога, за да придадем най-добрия облик на нашия дом, офис или друго помещение е нужно да почерпим вдъхновение и опит. Да видим как на практика са приложени елементите в конкретна ситуация от някой минал вече по тези стъпки. За това сме благодарни на нашите приятели от дискотека "Чардака", град Тетевен, които ни изпратиха снимки от тяхното заведение. Използвайки нашите продукти са постигнали невероятен резултат.

 


 

Дискотека Чардака гр.Тетевен

Дискотека Чардака гр.Тетевен - интериор

Дискотека Чардака гр. Тетевен - светеща табела

 

Валути

Количка

Количката е празна.